Vittsjöspelare blågula

FOTBOLL

Två Vittsjöspelare har tagits ut i två olika fotbollslandslag. Amanda Persson är uttagen till U23-landslaget mot Norge och Ebba Hed finns med i det F18-landslag som ska EM-kvala i Bulgarien.
19-åriga försvarsspelaren Amanda Persson har tidigare gjort 20 U19-landskamper men detta blir hennes debut i U23-sammanhang. Vittsjöspelaren är också yngst i 18-mannatruppen där Pauline Hammarlund är den mest meriterade med 18 A-landskamper.
U23-landslaget möter Norge på Gavlevallen i Gävle den 19 oktober.
För 17-åriga mittfältaren Ebba Hed blir det EM-kval i Bulgarien där det första gruppspelet avgörs 18–24 oktober. Sverige inleder mot Bulgarien den 18 oktober. Därefter väntar matcher mot Vitryssland den 21 oktober och Tjeckien den 24 oktober. Ettan, tvåan samt bäst placerade treorna kvalificerar sig till elite round våren 2018.

×