Höstgille i Emmislöv

EMMISLÖV Höstgille – i Emmislöv. Det står på programmet i helgen.
– Hoppas folk hittar ut till landsbygden, jag vill sätta Emmislöv på kartan, säger Wictor Axelsson.

Axelsson äger och driver Maskinservice i Emmislöv, som anordnar höstgillet. Han driver även kaffestugan i hembygdsparken i Broby på sommarsäsongen och har tidigare berättat för Norra Skåne att han älskar att ha mycket att göra och hela tiden vill ha många bollar i luften.
Och nu slänger han alltså upp en boll till.
Höstgille.
Fast det var inte riktigt meningen från början att det skulle bli ett helt höstgille.
– Planen var att ”bara” anordna en loppis. Sen tänkte jag att då kan det ju vara kul med lite matservering. Och lite musikunderhållning. Och så hörde jag mig för om det var några knallar som var intresserade och fick jättebra respons. Så då blev det marknad också. Och sen har vi mycket för barnen och … ja, det växte. Jag brukar ju inte nöjda mig med att göra bara en grej, säger Axelsson.
Så loppisen växte till ett höstgille med loppis, marknad, matservering, fordonsutställning och hoppborg samt möjligheten att åka veterantraktor och provköra fyrhjulingar. Plus musikunderhållning med Mauritz Bondesson och Ingemar Nilsson från bandet Dönaberga.
– Vi försöker erbjuda något för alla, oavsett ålder.
Platsen är Maskinservice i Emmislöv och tiden 10-15 på söndag.
– Vi vill ju ha en levande landsbygd och jag hoppas folk hittar ut hit, säger Axelsson.

×