Tobias Sjöberg debuterade i Vinslövsburen. FOTO: JÖRGEN JOHANSSON

Dramatik då Vinslöv tog poäng

Det blev lika dramatiskt som det brukar när Vinslöv spelade 22–22 mot H 65 i hemmapremiären. I våras säkrade VHK en kvalplats med ett sent segermål och i går var de bara ett ribbskott från segern. Men det kunde även blivit förlust då nye målvakten Tobias Sjöberg räddade poängen med en räddning från en fri H 65-spelare i matchens slutsekund.

Med tio minuter kvar av matchen ledde Vinslöv med 19–17. Men tre bortamål på två minuter ändrade ställningen till ledning för H 65 med 20–19. Elias Holmström såg till att Vinslöv vände med två raka mål men minuten senare kvitterade H 65 till 21–21.
Vinslöv erövrade bollen då det återstod en minut och gick för ett segermål. Med tio sekunder kvar fick Elias Holmström skottläge men skottet tog i ribban till besvikelse för de flesta av den till 458 personer uppgående publiken i Furutorpshallen. Men de fick jubla i den allra sista sekunden då William Månsson kom fri. Men då steg Tobias Sjöberg fram och tog hjälterollen med att rädda friläget.
– Det var en viktig poäng, starkt av oss att komma igen efter underläget, säger Sjöberg som hyllar stödet från publiken.
Läs mer i papperstidningen.
Jan Rydén

×