Annons

Osbyåkare fyra i Stenungsund

KONSTÅKNING Både Osby KK och Tyringe KS hade åkare med vid A-tävlingen i Stenungsund.
Sport • Publicerad 6 oktober 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Både Osby KK och Tyringe KS hade åkare med vid A-tävlingen i Stenungsund.

Osby hade hela fem åkare med i klassen ungdom 13 A. För tre av dessa var det även premiär.

Annons

Bäst placerad blev Elsa Idström som kom på en fin fjärdeplats bland 21 åkare. Hon presterade på topp och noterades för 58,82 poäng vilket var lika med personrekord. Åsa Mitchell kom på 13:e plats med 50,45, Manda Thomasson var 17:e på 43,77, Freja Mitchell på plats 20 med 40,49 medan Saga Rosqvist kom 21:a med poängen 39,08

Återigen blev det personbästa för Frida Carzborn i Ungdom 15 A. Hon placerade sig på en fin åttonde plats av 19 startande på poängen 62,50.

– Det är jättekul att klubbens åkare utvecklas och går vidare i sin tävlingskarriär, säger Ulrika Dahl i OKK.

Tyringes Liv Hörlin Wisborg hade en lyckad helg i Stenungsund. Liv, som tävlar i junior damer, satte nytt prydligt personbästa vilket gav en 13:e plats.

– Hon åkte väldigt bra och höll nerverna under kontroll vilket resulterade i de bästa poängen någonsin både i det korta programmet och i friåkningen där hon körde upp sig tre placeringar. Hon hade inga fall och fick hög level av domarna både i stegsekvenser och i piruetter, summerade hennes tränare Rose Kathy.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons