Annons

Tyringe tog första trean i höst

Sport Tyringe tog sin första trepoängare i höst genom att vinna bortamötet i Hockeyettan mot Grästorp med 6–4, periodsiffror 2–1, 2–3, 2–0.
Sport • Publicerad 8 oktober 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Tyringe tog sin första trepoängare i höst genom att vinna bortamötet i Hockeyettan mot Grästorp med 6–4, periodsiffror 2–1, 2–3, 2–0.

Tyringe hade 4–1 i mitten av matchen och kunde avgjort där men Grästorp segade sig ifatt målmässigt innan Khalid Ibrahim och Oliver Henriksson kunde göra två mål i sista perioden och säkra trean.

Annons

– Väldigt nöjd med killarnas attityd som betydde att vi kunde komma tillbaka och vinna matchen, ansåg Tyringecoachen Marcus Norell.

Osby klarade inte av att riktigt matcha Värnamo i bortamötet i Hockeytvåan. Smålänningarna vann med 3–0, periodsiffror 2–0, 1–0, 0–0. Osby kom till matchen utan fem vakanser med lagkaptenen Lars Foder i spetsen.

– Vi orkar inte riktigt matcha Värnamo den här dagen, menade Osbycoachen Ola Higgins.

Glimmas seriepremiär i Hockeytrean gick i moll när man förlorade mot Halmstad Ravens på bortarink med 4–2, periodsiffror 1–1, 1–1, 2–0.

– Vi förlorar mot ett lag som egentligen inte har något eget spel, suckade Glimmacoachen Johan Sandmark.

– Men vi gör för många individuella misstag och drar på oss utvisningar i onödan.

Läs allt om helgens ishockey i måndagens Norra Skåne.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons