Polis och kommun träffar folk

Hässleholm

I nästa vecka inleder kommunen medborgardialoger för ökad trygghet i samarbete med polisen.
Medborgardialogen har som syfte att öka tryggheten i kommunen. Dialogmöten har planerats in på olika orter i kommunen, och alla boende i kommunen hälsas välkomna för att lämna synpunkter och samtala med kommunala tjänstemän och representanter för polisen.
Följande orter får besök av polis och kommunfolk:
Hässleholm, Stortorget den 16 oktober, Tyringe, torget den 23 oktober, Bjärnum, vid ICA den 11 november, Vinslöv, torget den 13 november, Vittsjö, p-plats Sjöstugan den 20 november, Hästveda, torget den 22 november samt Sösdala, torget den 29 november.
Tiden är mellan klockan 15 och 18 och på plats finns bland annat Rolf Paimensalo och Veronica Gustavsson från polisområde Hässleholm.

Dagens fråga

Har du varit med om en viltolycka?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×