Oavgjort med mersmak för Vinslöv

Sport Då Vinslövs HK var i ledning i stort sett hela matchen kändes oavgjort 24–24 som en förlust inför 400 åskådare hemma mot topptippade Anderstorp.
Sport • Publicerad 21 oktober 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

– Vi leder fram tills det återstår fem minuter, säger Vinslövstränaren Peter ”Cassa” Jönsson som tyckte att hans lag hade varit värda segern.

Vinslöv spelade lysande i den första halvleken inför sin trogna publik i Furutorpshallen. Robin Håkansson gjorde 3-2 för sitt Vinslöv i den nionde minuten och ledde sedan ända fram till fram till slutminuterna. De gick fram till 8–4 och som mest ledde de med 13–8 efter att Elias Holmström satt en av sina fem straffar i matchen. Anderstorps knappade in lite i slutet av halvleken som Vinslöv vann med 14–12.

– Jag är nöjd med de första 30 minuterna då vi stundtals var riktigt bra framåt, säger Vinslövstränaren.

Som fick se sitt Vinslöv få en bra start även på den andra halvleken då de gick fram till 19–13 efter ett nytt straffmål av Holmström. Men sedan började Anderstorp knappa in och då det återstod tre och en halv minut av matchen hade de vänt till ledning 24–23. Men ännu ett straffmål av Elias Holmström räddade en poäng till Vinslöv.

– Trots allt tycker jag killarna visade fin moral i slutet. Det är små marginaler i handboll och i denna match tycker jag inte heller vi hade rätta flytet med domsluten.