Anna Sköld showade tillsammans med killarna i Wizex under söndagen.

Wizex bjöd Osbypubliken på en nostalgisk tidsresa

Osby Under söndagen tog Wizex med sig publiken på Borgen på en tidsresa från 40-talet fram till idag.
Och givetvis var salongen fullsatt.

Nu uppträder Wizex inte längre bara inför en dansande publik. Trots det kan det vara svårt att sitta stilla när gruppen tar med publiken på en nostalgisk musikresa som börjar på 40-talet och avslutas i nutid.

Och vem som helst kan bli nostalgisk av en tidsresa. Det handlar inte bara musiken utan även om alla företeelser som det berättas om till bilder från förr.
Det var i samband med Wizex 40-årsjubileum som tanken på en föreställning inför en sittande publik föddes. Och då föddes även idén att den skulle ta avstamp i de svenska folkparkerna.

Wizex firade 40 år på scenen 2013 och släppte då jubileumsskivan ”40 år i Folkparkens tjänst”. Året efter fick de stående ovationer när de bjöd hemmapubliken i Osby på en nostalgiresa. Och därefter har det fortsatt.
Men det är inte bara Osby som får besök. Föreställningen har turnerat runt och efter lördagens föreställning är det dags för både Bromölla, Eslöv och Markaryd.

Anna Sköld som är sångerska i Wizex idag har föregåtts av flera namnkunniga kvinnor. Förutom Kikki Danielsson har Lena Pålsson, Charlotte Perrelli och Paula Pennsäter varit frontfigurer.
Men trots att medlemmarna skiftat har bandet bestått.
Och att de nu även ställer sig på scenen för att underhålla även en sittande publik verkar vara ett lyckat recept.

Senaste nytt omOsby
×