17-årig skidtalang hittad död

17-årige Michael Lillis, en mycket lovande freestyle-åkare, har avlidit.
Lillis spåddes en strålande framtid och var en del av det amerikanska landslagets talangsatsning.
Michael Lillis från East Rochester i delstaten New York är yngre bror till Jonathan och Chris Lillis. 23-årige Jonathan tog VM-guld i freestyle-disciplinen Aerials i vintras och även mellanbrodern Chris, 19, har tagit världscup-segrar i freestyle.
Michael, som kallades Mikey, spåddes en lysande framtid i brödernas fotspår.
– Han är förmodligen den av bröderna med mest naturlig förmåga, säger Johnny Kroetz, huvudtränare för Bristol Mountain freestyle team – som Lillis blev medlem i redan som ettåring – till Democrat & Chronicle.
17-åringen hittades död i sin säng av föräldrarna. Ännu vet man inte varför han avled.

×