Joan Baez. Foto: TT

Joan Baez till Malmö

Den legendariska aktivisten och artisten Joan Baez besöker Malmö för en konsert på Malmö Live under sin avskedsturné.

Den 3 mars mästa år finns det möjlighet att höra Joan Baez på Malmö Live. Baez gör två nedslag i Sverige, Malmö och Göteborg, under det som hon själv kallar sin sista stora turné – Fare thee well…Tour 2018.
Fare thee well… Tour 2018 sammanfaller med att Joan Baez släpper ett nytt studioalbum, hennes första sedan 2008.
– 2018 blir mitt sista år med en stor turné och jag ser fram emot att vara ute med ett vackert, nytt album som jag verkligen är stolt över. Jag välkomnar möjligheten att dela den här nya musiken och även äldre favoriter med min publik runt om i världen, säger Joan Baez i ett pressmeddelande.

Förra året framträdde Joan Baez under Stockholm Music & Arts, en konsert som också gästades av Patti Smith, och tidigare i år hon invald i Rock & Roll Hall of Fame. Det nya ännu obetitlade albumet kommer släppas i slutet av februari 2018.
Biljetterna till konserterna i Malmö och Göteborg släpps onsdag 1 november.

×