Annons

Femte gången gillt för VHK

Sport • Publicerad 28 oktober 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Ludwig Rosenberg hittade rätt sex gånger i Halmstad Arena när Vinslövs HK tog första tvåpoängaren. Foto: Jörgen Johansson
Ludwig Rosenberg hittade rätt sex gånger i Halmstad Arena när Vinslövs HK tog första tvåpoängaren. Foto: Jörgen Johansson

Vinslövs HK kopplade grepp direkt från första avkast i Halmstad Arena.

Ludwig Rosenberg inledde piggt, hittade rätt tre gånger och VHK gick fram till en 6–1-ledning.

Annons

Vinslöv behöll ett försprång på mellan tre och fem bollar under de första 25 minuterna men så knappade Drott in och plötsligt skilde det bara en boll mellan lagen.

– Där skulle vi bara ha fortsatt men vi slog av på tempot. Det var lite onödigt att släppa upp dem så nära, tycker ”Peter ”Cassa” Jönsson”.

Ett straffmål av Elias Holmström och ytterligare ett mål av Simon Svensson ”återställde ordningen” och såg till att VHK hade 14–11 med sig in i pausvilan.

Vinslöv låg steget före under hela den andra halvleken. Det fanns vissa skönhetsfläckar men Drott kom aldrig närmare än 23–25.

– Jag är nöjd med mycket, vi står upp bra bakåt i perioder, men samtidigt gör vi det för svårt emellanåt, säger VHK-tränaren som är glad över tvåpoängaren.

– Men de andra är nog gladare än jag. Jag känner lite mer lättnad.

Läs mer i måndagens Norra Skåne.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons