Annons

Taylor till final

Kultur och Nöje På måndagskvällen stod det klart att Malmökocken Tareq Taylor tar sig till final i TV 4-programmet Kockarnas kamp.
Publicerad 31 oktober 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Finalparet Tareq Taylor och Richard Waje. Foto: TV4
Finalparet Tareq Taylor och Richard Waje. Foto: TV4

Måndagskvällens semifinal i Kockarnas kamp blev tuff uppgörelse mellan Malmökocken Tareq Taylor, Västkustkocken Richard Waje och Take Overs Linn Söderström där Tareq Taylor och Richard Waje slutligen stod som finalpar.

När semifinalen inleddes hade Tareq Taylor åtta medaljer, Richard Waje en och Linn Söderström ingen. Kvällens första utmaningen blev att göra gäddqueneller och där var Tarq Taylor snabbast medan Linn Söderström förlorade och hamnade direkt i såsduellen.

Annons

I andra deltävlingen styckade Tarq Taylor och Richard Waje en gris och Taylor var återigen snabbast även om han också gjorde en miss.

Därefter blev det såsduell mellan Waje och Söderström som Waje vann och därmed blir det final mellan Tareq Taylor och Richard Waje nästa måndag, 6/11.

– Det är så fruktansvärt skönt, säger Tareq Taylor om sin finalplats i Kockarnas kamp.

Gunilla WeddingSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons