JSM-brons till Christiansen

SM/JSM i simnig har dragit igång i Jönköping med fler S71-simmare på startpallen.

På JSM har Emilia Rönningdahl blivit elva på 400 meter fritt och 16:e på 200 meter medley. För Philip Chen blev det en 20:e plats på 100 meter medley medan Moa Karlsson kom 25:a på 800 meter fritt. Hässleholmsföreningen har även simmat lagkappen 4×200 meter. Laget med Emilia Rönningdahl, Micaela Jönsson, Anna-Luisa Permarker och Moa Karlsson kom på 17:e plats.
Förre S71-simmaren Emilia Christensen blev JSM-bronsmedaljör på 4×50 meter medley med sin nya klubb Södertälje. Klubben blev även femma på 4×200 meter fritt där Emilia simmade sistasträckan. Individuellt blev det en sjätteplats för Christiansen på 100 meter fjäril och en tionde på 100 meter medley. På den sistnämnda distansen tog sig Emilia till B-final på seniorernas SM med en åttonde plats som resultat.

×