Annons

Grannar misshandlade varandra

HÄSSLEHOLM En man i 60-årsåldern och en nu 17-årig pojke döms båda för misshandel efter ett bråk för drygt ett år sedan.
Hässleholm • Publicerad 7 november 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

En man i 60-årsåldern och en nu 17-årig pojke döms båda för misshandel efter ett bråk för drygt ett år sedan.

Upprinnelsen till bråket var att pojken stod utanför huset där mannen bor och ropade på en kompis. Mannen sa till honom att sluta, men pojken fortsatte ändå.

Annons

När mannen gick ut för att konfrontera pojken slutade det med att pojken först puttade mannen och sedan delade ut två karatesparkar mot mannen så att ramlade in i en vägg.

Efter en stund gick mannen ut igen och då hade han med sig ett aluminiumrör. När de två konfronterade varandra igen så slog mannen pojken med röret i huvudet.

Mannen döms till villkorlig dom och 70 dagsböter, medan pojken döms till ungdomsvård. I pojkens dom ingår även överträdelse av myndighets bud sedan han gått innanför en avspärrning vid en brandplats.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons