Jenny Wegner leder World Cup efter tre dagars spel.. Foto: Jörgen Johansson/Arkiv

Jenny Wegner utökar sin ledning i World Cup

Bowling BK 59:ans Jenny Wegner fortsätter spela stabilt i World Cup i Hermosillo, Mexiko. Under den tredje dagens spel utökade hon ledningen i grundspelet och leder nu med 126 poäng ner till nya tvåan Rebecca Whiting, Australien.

Med sex serier i spannet 213-235 poäng utökade Jenny Wegner sin ledning i grundspelet av World Cup. Under tredje dagens spel var det bara nya tvåan Rebecca Whiting, Australien, som spelade bättre med sina 1 387 poäng jämfört med Jenny Wegners 1 333 poäng.

I totalen har Wegner nu hela 126 poäng ner till Whiting och 154 poäng ner till trean Vanessa Timter.

Grundspelets sex sista serier spelas på torsdagskvällen svensk tid, och sedan går de 24 bästa spelarna vidare för ytterligare åtta serier. Dessa serier spelas under fredagen, och det görs också kvartsfinalerna dit de åtta bästa spelarna sedan går.

Hela finalspelet avgörs sedan med semifinal och final på lördag. Då avgörs det om Jenny Wegner ska upprepa fjolårets seger i World Cup.

×