Annons

Mamma i Vinslöv får pris

VINSLÖV Först blev hon nominerad till priset för Årets tv-personlighet på Kristallengalan – nu tar Vinslövsbon Julia Bergman hem priset som ”Årets Lekfullaste mama”.
Hässleholm • Publicerad 14 november 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Först blev hon nominerad till priset för Årets tv-personlighet på Kristallengalan – nu tar Vinslövsbon Julia Bergman hem priset som ”Årets Lekfullaste mama”.

Det är magasinet mama som nu delat ut sin årliga utmärkelse Årets mama och dessutom prisat sju mammor som alla på sitt sätt bidragit till att göra skillnad och visa vägen för andra mammor.

Annons

Julia Bergman är mamma till sonen Milan, som föddes med Downs syndrom, och medverkade tidigare i år i tv-programmet Unga mammor.

Hon får priset med motiveringen: ”Hon och hennes son har charmat oss med sin positiva livssyn och självklara sätt att lära genom lek”.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons