Annons

Unikt kvällslopp i Hässleholm

FRIIDROTT Christoffer Nilsson från arrangerande Hässleholm Freeflow vann herrklassen medan Maria Rydlund var snabbast bland damerna i Freeflow Kvällslopp.
Sport • Publicerad 17 november 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Christoffer Nilsson från arrangerande Hässleholm Freeflow vann herrklassen medan Maria Rydlund var snabbast bland damerna i Freeflow Kvällslopp. Halvmaran, som sprangs i Hässleholm med omnejd, kan enligt Tommy Karlsson i tävlingsledningen vara unik.

– Vi känner inte till om det tidigare sprungits någon halvmara i mörker i Sverige där banan är kontrollmätt och godkänd.

Annons

Den som var snabbast över de 21 kilometerna var Christoffer Nilsson som representerar arrangörsklubben. Han sprang i mål på tiden 1.24,55 vilket gav en kilometertid på 4.02. Tvåa i loppet var Mikael Carlsson från TCG på 1.32,50 medan Daniel Ahlgren, Hässleholm, var trea på 1.35,06.

Maria Rydlund från Tormestorp vann damklassen då hon avverkade de dryga två milen på 1.29,52. En tid som hade räckt till andra plats i herrtävlingen. Tvåa bland damerna var Marie Walther, Puls & Träning med 1.42,54 medan Lotta Mörck, Hässleholms AIS, var trea på 1.47,40.

Det sprangs även ett millopp vilket vanns av Calle Nilsson på 40,16, Tvåa var Johan Gannby, Svensk Dentalservice, på 41,05 medan Carl Johansson, Hässleholm, sprang i mål som trea på 42.15.

Lina Bjelke från Hässleholm vann damerna millopp på 45,15. Tvåa kom Ellen Reimer, Hässleholm, med tiden 50,45 medan Jenny Björnsson kom trea på 55,05.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons