Annons

Vinslöv skakade serieledarna

Sport Vinslövs HK var nära
Sport • Publicerad 18 november 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Efter att Vinslöv varit i ledningen med 2–0 efter ett par minuter var det sedan Kärra för hela slanten. De gick fram till 8–4 efter tio minuter och gick till pausledning med 20–13.

– 20 insläppta mål på en halvlek är lite väl mycket. De lurade bort oss och vi fick inte grepp på dem, säger ”Cassa” som fick se en betydligt bättre andra halvlek av sitt VHK.

Annons

– Då gick vi mer rakt på mål. Vi spelade halvt på chans i början och tog snabbt in fyra raka mål.

I mitten av halvleken var hemmaledningen bara 25-23. Sedan följdes lag åt fram till slutet.

– Det kunde blivit ännu jämnare men vi hade inte flyt med domsluten. Då det är tre minuter kvar åker vi på en konstig utvisning och när vi därefter har anfall är det en av deras spelare som täcker en meter innanför straffområdet utan åtgärd från domarna, berättar Jönsson.

– Det var en konstig känsla hos mig efter matchen. Jag hatar normalt att förlora men jag kände mig ändå tillfreds då vi avslutade bra.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons