Annons

Filip Påhlsson tillbaka i Röke

Sport • Publicerad 25 november 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Röke såg i måndags till att utöka sin marginal ner till slutspelsstrecket till sju poäng i och med segern borta mot Halmstad.

– Dessutom fick Munka Ljungby bara en poäng i veckan då de förlängningsföll mot Stanstad, säger Ehnberg som tyckte att det mesta var bra i Halmstad Arena.

Annons

– Jag är extremt nöjd med 30 minuter av matchen. Dessutom redde vi ut stormen i slutet av matchen då Halmstad hade reducerat till 6–7.

Filip Påhlsson har missat de två senaste matcherna för Röke. Mot Warberg är han tillbaka vilket gör Röke ännu lite vassare framåt. Mindre roligt är att Pontus Hellsing och Edvin Andersson varit sjuka i veckan vilket gör att det inte är helt spikat om de kan vara med i eftermiddag.

– Sedan kan vi inte räkna med Fabian Rönningdal innan nyår då han fått spelförbud av läkare, säger Ehnberg.

Som har svårt att bedöma klassen på dagens motståndare Warberg.

– Jag vet inte riktigt vad de ställer upp med men de har både gamla VM-spelare och SM-vinnare i sin trupp. Vi får i stället fokusera på oss själva, menar Ehnberg som hoppas att hans Röke ska avsluta höstsäsongen på ett bra sätt.

– Det gäller att utnyttja läget nu när vi fått ett litet poängförsprång.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons