Annons

Skyddstillsyn för trafikbrott

Osby En 30-årig man hemmahörande i Osby har vid Hässleholms tingsrätt dömts till skyddstillsyn för tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovlig körning och vårdslöshet i trafik.
Osby • Publicerad 28 november 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

En 30-årig man hemmahörande i Osby har vid Hässleholms tingsrätt dömts till skyddstillsyn för tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Det var i mitten av augusti som mannen olovligen tog en personbil och använde den på Smedjegatan i Osby samt på riksväg 23. Mannen som saknade körkort kolliderade med en framförvarande lastbils släp. 30-åringen erkänner tillgrepp av fortskaffningsmedel men förnekar vårdslöshet i trafik samt olovlig körning. Mannen förekommer under 30 avsnitt i belastningsregistret och är även tidigare dömd till skyddstillsyn som nu även ska avse de nya brotten. Han dömdes så sent som hösten 2016 till skyddstillsyn och fängelse i två månader för misshandel, olovlig körning och medhjälp till rån.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons