Vinslöv föll mot Kroppskultur

Sport Det går fortsatt tungt för Vinslövs HK som på lördagseftermiddagen åkte ut för fjärde raka förlusten i handbollens södra division 1-serie. Kroppskultur blev för svåra och vann hemma i Uddevalla med 32–28 efter ledning 17–13 i paus.
Sport • Publicerad 2 december 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Kroppskultur fick en bra start hemma i Agnebergshallen och ledde med 4–1 efter fem minuter. De gick även fram till 7–3 men två raka Vinslövsmål på en minut genom Örn Österberg och Elias Holmström reducerade hemmaledningen till två mål.

Sedan pendlade hemmaledningen under resten av halvleken mellan två och fyra mål. Två minuter före halvtid satte Robin Håkansson 13–15 men två raka hemmamål gjorde att ställningen var 17–13 i paus.

Vinslöv startade den andra halvleken på ett lovande sätt. De gick från underläge 15–18 till ledning 19–18 efter fyra raka mål genom Albert Cervin, Oscar Paulin, Elias Holmström och Robin Håkansson. Men sedan tog soppan i Vinslövsmaskineriet slut, Kroppskultur kunde vända till 20–19 och gick sedan ifrån till 26–21 för att till slut vinna med 32–28.