Annons

Vinslöv hoppas ta sin andra seger

Sport Vinslövs HK ställs i eftermiddag mot lurigt motstånd i form av Ystads IF U. Ett lag fyllt med talanger som ibland spetsas med spelare från YIF:s A-lag.
Sport • Publicerad 9 december 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

- Men Ystad har idag match i handbollsligan så risken är nog inte så stor, säger Vinslövstränaren Peter ”Cassa” Jönsson.

Skador ställer till det lite för tillfället i Vinslöv. Anton Andersson och Erik Isberg är definitivt borta från dagens match. ”Cassa” hoppas på att Örn Östenberg ska kunna vara med.

Annons

– Han fick en lindrigare huvudskada senast mot Kroppskultur. Jag hoppas han är okej idag.

Ungdomarna Axel Carlsson, Jesper Krantz och Christoffer Persson är utlånade till sin gamla klubb Karlshamn.

– De behöver speltid för att utvecklas och får detta genom att spela i handbollstvåan med Karlshamn. Men om truppen blir för tunn på grund av alla skador så får vi ta hem dem, säger Vinslövstränaren.

Som hoppas på att hans Vinslöv ska kunna ta sin andra seger i seriespelet. Men han är medveten om att det kommer bli svårt då Ystad är en klubb som är oerhört duktiga på att plocka fram talanger.

– De är ett lag som kommer med en väldig fart och som kör sitt spel i 60 minuter. Även om de ligger under med tio bollar så slutar de inte att spela.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons