Gunilla Wedding.

GUNILLA WEDDING:
BOK: Tyngst i julklappssäckem blir definitivt En lundensisk litteraturhistoria. Det här är en innehållsrik och vacker tegelsten där författare med anknytning till Lunds Universitet, från universitets grundande 1666 fram till nutid, presenteras tillsammans med genrer, trender och kuriosa. Passar alla med minsta intresse för litteratur, Lund och Lunds universitet.

FILM: The Square, Sameblod, Jordgubbslandet, Krig. 2017 har varit ett spännande filmår och förhoppningsvis blir även 2018 det. Ett presentkort på ett biobesök är bästa klappen till den som har allt. Och självklart ska en god öl eller två och en givande filmdiskussion ingå i paketet.

BOK: I nya Spionernas arv av John le Carré återvänder Carré till platsen och tiden för sina underbara, tidiga spionromaner men sätter dem också i relation till nutiden. Den nya boken kan kompletteras med nyutgivna Smileys 60-tal och Smileys 70-tal till ett totalt och uppslukande Carré-paket. Då blir det nostalgisk, bitsk och intelligent läsning som räcker en bra bit in på 2018.

Läs mer:

×