MATILDA ARBORELIUS:
BOK:
En presentask från Novellix. Vackert formgivna noveller där man kan välja mellan olika teman. Vad sägs om fyra svenska klassiker eller fyra nobelklassiker? Perfekt för den som räds långa samlingar eller den som bara vill njuta av novellerna en och en.

BOK: Hanya Yanagiharas omfattande, omskakande och omvälvande Ett litet liv kommer inte att lämna julklappsläsaren förrän tidigast nästa jul. Den är hemsk och fantastisk, rik på detaljer och med levande personporträtt. Trots den stundom nattsvarta berättelsen är läsupplevelsen så intensiv att man nästan känner sig frälst. Finns nu även i pocket.

BOK: En handbok i skrivande till den aspirerande författaren eller den allmänt intresserade. Det finns många som har en dröm om att skriva och turligt nog finns det en uppsjö av handböcker i skrivande att ta hjälp av. Två särskilt bra för den som inte är ute efter bara traditionella skrivövningar är Bodil Malmstens Så gör jag: Konsten att skriva och Stephen Kings Att skriva. Bodil Malmsten inspirerar i sitt sätt att se på skrivandet och Stephen King tar avstamp i det självbiografiska.

Läs mer:

×