Annons

Darin lär sig mycket på vägen

Kultur och Nöje De spontana bilresorna ut i Europa är något som Darin Zanyar tar till när han känner sig rastlös. – Man landar i sig själv när man utsätter sig för sådana grejer, säger han.
Publicerad 26 december 2017 • Uppdaterad 15 december 2021

I titellåten på Darin Zanyars nya album Tvillingen speglas en ung man som kanske inte alltid är där eller den han verkar vara. När han blir alltför rastlös ger han sig ut på vägarna.

Annons

Vad gör du i Paris? Äter något gott på en restaurang?

Att var ute på vägarna är uppenbarligen något han tycker mycket om.

Tvillingen är Darins andra platta på svenska. Hans första, Fjärilar i magen, som kom för två år sedan fick stor framgång. Tvillingen gick när den släpptes direkt upp på albumlistans förstaplats och har sålt guld. Att Darin ville fortsätta skriva på svenska var han klar över tidigt.

Annons

Singeln Ja må du leva är också en glad låt även om det har en lite djupare text som handlar om att hylla livet. Den var första singelsläppet och fick dubbel platina. Många har tagit till sig budskapet.

I sången Alla ögon på mig sjunger Darin för första gången om hur det var att bli kändis när han var 17 år gammal.

Att ta åt sig av näthat är lättare än att ta till sig beröm.

Annons

I dag har de negativa kommentarerna klingat av. Darin känner att det beror på att han genom sina svenska texter har kunnat visa vem han är.

Han ser fram emot att ge sig ut på de svenska vägarna med vårens turné.

Fakta: Till våren ger sig Darin ut på turné med premiär den 22 februari i Göteborg och kommer till Malmö Live den 4 april och till Konserthuset i Helsingborg den 7 april

Yvonne Erlandsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons