Annons

Årligt pengaregn gav 800 000

Bjärnum/vittsjö Närmare 800 000 kronor får uppemot 60 föreningar i Bjärnum-Vittsjöbygden dela på.
Hässleholm • Publicerad 18 januari 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Det stod klart när Snapphanebygdens sparbank höll sin årliga föreningsträff, som på tisdagskvällen hölls hos Vittsjö GIK i Vittsjö.

– Det är viktigt för oss att ha föreningslivet som samarbetspartners, tillsammans kan vi hjälpa till att hålla bygden levande, säger Christin Wallin som är marknadsansvarig på Snapphanebygdens sparbank.

Annons

Pengarna som delas ut är en sponsring från banken av det lokala föreningslivet, även om det formellt kallas att banken skriver reklamavtal med föreningarna.

Vid träffen deltog 65 personer och på plats fanns representanter från ett 40-tal av föreningar.

Medverkade under kvällen gjorde också Vittsjödamernas tränarduo Thomas Mårtensson och Matt Ross samt fyra spelare från laget som berättade om kommande säsong.

Under kvällen framkom det också, att banken ordnar en föreningsdag, på Sparbanksvallen i Bjärnum den första september.

- Syftet är att lyfta fram föreningslivet under en eftermiddag, där alla ska få möjlighet att visa upp sig. Föreningsdagen är ett av arrangemangen i samband med bankens 150 års jubileum som infaller i år, berättar Christin Wallin.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons