Annons

Lidgren förstärker i Tyringebåset

Sport • Publicerad 31 januari 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Joakim Lidgren stod senast i Tyringebåset, tillsammans med nuvarande assisterande tränare i A-laget André Reimer, när Tyringes U16-lag kvalade 2014.
Foto: STEFAN SANDSTRÖM/ARKIV
Joakim Lidgren stod senast i Tyringebåset, tillsammans med nuvarande assisterande tränare i A-laget André Reimer, när Tyringes U16-lag kvalade 2014. Foto: STEFAN SANDSTRÖM/ARKIV

– Hjärtat klappar ju för Tyringe Hockey så det är klart att jag ställde upp när klubbledningen frågade, säger ”Jocke” Lidgren, 47.

Annons

– Sedan dess har jag inte haft något uppdrag. Men intresset för sporten har ju hela tiden funnits där och jag har följt Tyringe från läktaren ganska intensivt den här säsongen, säger Joakim Lidgren som troligast också kommer att finnas med på träningarna framöver.

Tyringeordföranden Jörgen Persson och tränaren Marcus Norell ser också mycket positivt på Lidgrens entré i laget.

– Vi måste ju jobba med det vi kan och därför var det väldigt positivt att ”Jocke” Lidgren var positiv till att ställa upp när vi frågade, säger Jörgen Persson som tog över klubban i Tyringestyrelsen strax efter nyår.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons