Annons

Glimma körde över decimerat Frosta

Sport • Publicerad 15 februari 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Brady Johnston från Diö gjorde debut i Glimmalaget.
Foto: STEFAN SANDSTRÖM
Brady Johnston från Diö gjorde debut i Glimmalaget. Foto: STEFAN SANDSTRÖM

Det kanske mest dramatiska den här torsdagen var annars att Glimma fick klart med ett nyförvärv, backen Brady Johnston från Diö, strax innan matchen. Vilket betydde att den 31-årige kanadensaren kunde debutera mot Frosta.

– Bra att vi kunde bredda truppen när vi nu skall spela play off och Johnston gör en bra första match hos oss, tyckte assisterande tränaren Fredrik Arvidsson som hade huvudansvaret för coachningen i Johan Sandmarks frånvaro.

Annons

Brady Johnston, spelade i Osby IK, säsongen 2013/14 men har sedan dess funnits i Diö men spelar nu vidare den här säsongen i Glimma.

Matchen blev annars en trist historia med spel mest mot ett mål vilket skotten 68–12 skvallrar om.

I mellanperioden hade Johan Hjärtquist i Frostamålet ruggiga 31 skott mot sig medan Jani Palmroos i hemmakassen stod och frös och bara behövde rädda två puckar.

– Ja, Frosta bjuder väl inte upp riktigt till match den här gången men samtidigt är jag nöjd med att vi gör vårt, ansåg Fredrik Arvidsson.

Filip Skoog och Oskar Eliasson gjorde två mål vardera samt Hampus Flink, Oscar Alricsson, Felix Blennborn och Felix Hesselbom vardera ett. Frostas mål, som betydde 1–1, sköts av Matthias Johannesson.

Redan klara seriesegrande Glimma avslutar trean borta mot Malmö IK på söndag.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons