Annons

Robin Håkansson lämnar Vinslöv för Karlskrona

Sport Högersexan Robin Håkansson lämnar Vinslövs HK efter säsongen för spel i HIF Karlskrona, som just nu huserar i Handbollsligan.
Sport • Publicerad 19 februari 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: Jörgen Johansson/Arkiv
Foto: Jörgen Johansson/Arkiv

Inför denna säsongen lämnade Tobias Nordahl och Marcus Mattsson Vinslöv för spel i HIF Karlskrona, och till nästa säsong går Vinslövs högersexa Robin Håkansson samma väg. Redan nu är det klart att 24-åringen lämnar Vinslöv för Blekingelaget efter den pågående säsongen.

- Det här känns kanonbra. Jag vill spela i Handbollsligan vilket jag tror att HIF kommer att klara av i vår. Klubben har även levererat en bra helhetslösning till både mig och min sambo, säger Robin Håkansson i ett pressmeddelande.

Annons

- Robin är en målfarlig kantspelare som har öst in mål både i Allsvenskan och i division 1. Det är även ett stort plus att han kan spela på högernio, säger Niklas Samuelsson som är ordförande i HIF Karlskrona sportgrupp.

Kontraktet är skrivet på två år och Robin Håkansson blir en av två högersexor nästa säsong.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons