Annons

Mats Magnusson gästar Osby

OSBY Den kände före detta fotbollspelaren Mats ”Masse” Magnusson kommer till Rotarys möte på Borgen den 17 mars klockan 10.
Osby • Publicerad 12 mars 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Den kände före detta fotbollspelaren Mats ”Masse” Magnusson kommer till Rotarys möte på Borgen den 17 mars klockan 10.45. Han ska då prata om sin bok ”Masse – Helvetet tur och retur” som han skrivit med Marcus Birro. I den berättar han om sin alkoholism, hemlösheten och räddningen. Det här sker inom ramen för Rotarys projekt mot narkotika.

Rotary har bjudit in alla idrottsföreningar och nattvandrare för att lyssna. Kommunpolisen Rolf Paimensalo deltar också och delar med sig av sina synpunkter om synen på drogmissbrukare. Rotary stöttar också Pulsen och Bulten och deras drogfria resor till Häradsbäck.

Mats Magnusson börjar med att signera sin bok i bokhandeln i Osby klockan 10 och beger sig därefter till Rotarys möte på Borgen.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons