Annons

Man ville slåss – vid polishuset

Hässleholm HässleholmEn man i 20-årsåldern misstänks för försök till misshandel efter att han valt fel ställe att starta slagsmål på i onsdags förmiddag.
Hässleholm • Publicerad 15 mars 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Hässleholm

En man i 20-årsåldern misstänks för försök till misshandel efter att han valt fel ställe att starta slagsmål på i onsdags förmiddag.

Annons

Det var strax före 11 som mannen gick till attack mot två män utanför polisstationen i Hässleholm.

Männen, som är i 60- respektive 25-årsåldern, hade en kort stund tidigare fått tvärnita för den unga mannen när han gått rakt ut i gatan i korsningen Östergatan/Andra Avenyen.

När de körde vidare märkte de att mannen följde efter dem och det var när de stannade till för att fråga vad han sysslade med, som han tycks ha bestämt sig för att gå till attack.

Han gav sig på både den äldre och den yngre mannen med flera slag.

Platsen – precis utanför polisstationen – var dock illa vald.

Poliser som var i tjänst uppmärksammade nämligen bråket och ingrep. Den ilskna mannen flydde då till fots och stannade inte trots polisens uppmaningar. Han kunde dock gripas efter en kortare jakt och misstänks nu för försök till misshandel.

Varför han var så arg att han gick till handgripligheter framgår dock inte av polisanmälan.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons