Annons

Misshandlade och dödshotade par i deras hem

KILLEBERG En 33-årig man åtalas för att ha misshandlat två personer i deras hem. Han ska dessutom ha dödshotat en av personerna.
Osby • Publicerad 19 mars 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Händelsen inträffade enligt stämningsansökan i juni i fjol. Den 33-årige mannen ska då varit hemma hos en man och en kvinna i Killeberg. 33-åringen ska ha knuffat kvinnan med full kraft in i en bänk, så att hon började blöda och fick både skrapsår och blåmärken.

Han ska också ha knuffat en man in i en garderob och sedan in i ett glasbord. Mannen började blöda och fick blåmärken och skrapmärken.

Annons

Vidare misstänks 33-åringen för olaga hot, då han enligt stämningsansökan har sagt att han skulle döda mannen i bostaden.

33-åringen står också åtalad för grovt rattfylleri. Samma dag som han enligt åtalet misshandlade och hotade paret i Killeberg ska han ha kört ett fyrhjuligt terrängfordon med 1.39 promille alkohol i blodet. Brottet bedöms som grovt, eftersom alkoholhalten uppgick till mer än 1.0 promille.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons