Annons

Bra journalistik måste få kosta – oavsett kanal

Skåne För oss är lokaljournalistik det viktigaste av allt. Men bra journalistik kostar. Därför kommer vi att börja vi ta betalt för våra nyheter på Norraskåne.se. Alla prenumeranter får de låsta Premium-artiklarna på köpet.
Publicerad 20 mars 2018 • Uppdaterad 14 december 2021

Skulle vi sluta bevaka vad som sker i Hässleholm, Osby och Östra Göinges politik, kommunala verksamhet, näringsliv, förenings-, kultur- och idrottsliv så är det inte säkert att någon annan gör det. I de orter vi bevakar så är Norra Skåne en av få inom media som är där varje dag. I dessa kommuner ser vi till att våra läsare får information innan besluten är klubbade eller arrangemangen överspelade.

Men bra journalistik kostar. För att kunna fortsätta med den bredd vi har idag och den omfattande dagliga bevakningen av våra orter så kommer vi ta betalt även för våra nyheter på webben, på Norraskåne.se. Förändringen sker den 20/3 2018.

Annons

– Vi har 65 000 unika besökare på Norraskåne.se varje vecka. Vi anser att även dessa läsare ska vara med och bidra till att vi kan hålla uppe kvaliteten på vår journalistik, säger Katarina Bexell, redaktionschef på Norra Skåne. De som redan prenumererar på papperstidningen, e-tidningen eller taltidningen får som tidigare alla webbnyheterna på köpet. Det enda som krävs är att man loggar in på www.Norraskåne.se.

Den nya prenumerationsformen heter Premium och kostar 99 kr per månad.

Fakta:

PREMIUM

Redan inloggad?

Saknar du inlogg?

Testa Premium!

Katarina Bexell, redaktionschef Norra Skåne
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons