Sport • Publicerad 22 mars 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Albin Mesanovic är en av de nya spelarna i Vinslöv som enligt tränaren Peter ”Cassa” Jönsson  utvecklats mest.
Albin Mesanovic är en av de nya spelarna i Vinslöv som enligt tränaren Peter ”Cassa” Jönsson utvecklats mest. Foto: Stefan Sandström/ARKIV

Då Ystad, Kristianstad och S-hof samtliga är farmarlag var de inte aktuella för kval till Allsvenskan. I stället var det Ankaret, Warta och Vinslöv som slogs om kvalplatsen. Då Ankaret föll med två bollar hemma mot IF Kristianstad hade det krävts en tremålsvinst för Vinslöv hemma mot Warta.

Sedan ryckte Warta till 8–4 vilket var ställningen efter tolv minuter. Men en snygg lobb av Oscar Paulin, linjemål av Elias Holmström samt skott utifrån av Örn Östenberg betydde reducering till 7–8. Men gästerna ryckte igen fram till 15–8 och en pausledning på 17–11.

Tobias Sjöberg inledde den andra halvleken inspirerat i målet. Vinslöv kunde då också minimera underläget till fyra mål när Elias Holmström satte en straff till 16–20.

– Vi kom aldrig närmare än fyra mål i den andra halvleken, säger ”Cassa” som trots allt är ganska tillfreds med säsongen.

Några spelare som du tycker har varit utropstecken?