Annons

Innebandydrama väntas i Qpoolen

Sport Det är två rutinerade kvallag som möts på söndagseftermiddagen i Qpoolen i Hässleholm. Röke har under de senaste åren kvalat tre gånger medan motståndarna Craftstaden under samma tid haft fyra kval.
Sport • Publicerad 25 mars 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

– Jag förväntar mig en riktig holmgång. säger tränaren Rickard Träff vars Röke spelade oavgjort 3–3 i första matchen uppe i Oskarshamn i den första kvalomgången till allsvenskan.

Fanny Berglund missar matchen i morgon då hon är på träningsläger med FC Hessleholm. Sofia Eliasson är ett frågetecken på grund av ett smärtande knä.

Annons

– I övrigt är alla pigga och krya, säger Rickard Träff som har märkt på veckans träningar att det är något särskilt på gång.

– Tjejerna har varit lagom griniga på träningarna. Det har inte varit något skratt eller flams vilket är ett bra tecken på tändning.

Röketränaren menar att hans lag måste se upp med Craftstadens kontringsspel.

– Det var något vi fick erfara senast så vi ska inte gå i den fällan den här gången. Dessutom har de en riktigt duktig målvakt som vi snabbt måste få hål på.

– Men vi är spelmässigt det bättre laget vilket jag hoppas vi kan visa i morgon.

Träff tror att matchen kan bli en riktig folkfest.

– Jag har fått signaler om att det kommer folk från bland annat Helsingborg, Lund och Örkelljunga för att se matchen.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons