Annons

Cajsa Wegner bästa svensk i Tilburg

Sport Systrarna Cajsa och Jenny Wegner från Hässleholmsklubben BK 59:an deltog bägge i årets femte Europatourtävling som gick i nederländska Tilburg.
Sport • Publicerad 23 april 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Varken Cajsa eller Jenny Wegner blev bland de 30 bästa i kvalspelet. Men bägge tog sig ändå till final vi den så kallade Desperadon. Jenny hängde dock inte med i det första finalsteget utan hamnade en bit ner i prislistan. Cajsa tog sig däremot vidare med 1425 poäng vilket gav en sjätteplats. Men efter nästa steg, som var ett gruppspel, så var det färdigspelat även för Cajsa som missade med bara fem poäng. Hon fick nöja sig med en elfteplats vilket faktiskt innebar att hon blev bästa svensk.

Jenny Wegner är fortsatt ledare av Europatouren med 494 poäng före Ghislaine Sigter, Nederländerna, på 370. Cajsa är fyra med 319. Vann i Tilburg gjorde Frankrikes Gaetan Mouveroux.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons