Annons

Dramatik på Röingegatan

HÄSSLEHOLM En man född 1988 sitter frihetsberövad, efter att ha stoppats under dramatik på Röingegatan strax efter klockan 01 natten mot söndag.
Hässleholm • Publicerad 13 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En man född 1988 sitter frihetsberövad, efter att ha stoppats under dramatik på Röingegatan strax efter klockan 01 natten mot söndag. Poliser på rutinpatrullering försökte stoppa bilen med mannen och hans kvinnliga sällskap. Men mannen vägrade stanna på polisens tecken och polisen följde därför efter med sirener och blåljus påslagna. På Röingegatan lyckades man få stopp på bilen som i samband med ingripandet for av gatan.

Mannen och kvinnan tvingades ut ur bilen och mannen misstänks nu för stöld, rattfylleri och grov vårdslöshet i trafik. Både mannen och kvinnan frihetsberövades av polisen, men kvinnan släppets igen. Mannen satt under söndagen dock fortfarande hos polisen.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons