De nyvakna grisarna väntar ivrigt på frukosten.Foto: Tina L Bengtsson
Varje individ får uppmärksamhet, varje dag.Foto: Tina L Bengtsson
Varje individ får uppmärksamhet, varje dag.Foto: Tina L Bengtsson
En fullständigt avslappnad Rosie väntar på att bli kliad på magen.Foto: Tina L Bengtsson

Hon vill främja en bra köttproduktion

Har man tagit ett beslut att äta kött, då har man också ett ansvar, menar grisuppfödaren Anna Pettersson, 29, Veinge by.
– Man måste ta ställning till vilket kött man ska äta och vilken typ av uppfödning man vill stödja. Den produktion vi har idag är inte hållbar, säger hon.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa
Redan prenumerant? Logga in för att läsa
Bli prenumerant på Norraskåne.se
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg
×