De nyvakna grisarna väntar ivrigt på frukosten.Foto: Tina L Bengtsson
Varje individ får uppmärksamhet, varje dag.Foto: Tina L Bengtsson
Varje individ får uppmärksamhet, varje dag.Foto: Tina L Bengtsson
En fullständigt avslappnad Rosie väntar på att bli kliad på magen.Foto: Tina L Bengtsson

Hon vill främja en bra köttproduktion

Har man tagit ett beslut att äta kött, då har man också ett ansvar, menar grisuppfödaren Anna Pettersson, 29, Veinge by.
– Man måste ta ställning till vilket kött man ska äta och vilken typ av uppfödning man vill stödja. Den produktion vi har idag är inte hållbar, säger hon.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg
×