Annons

Dags för sommarens bröllop

Personligt Skola ordnade bröllopsmässa.
Personligt • Publicerad 22 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Fria läroverkens årliga bröllopsvisning har gått av stapeln i Malmö och det var Malmöskolans frisörelever som stod bakom arrangemanget.

Ett 60-tal modeller med brudar, brudgummar, tärnor, marskalker och brudnäbbar tog plats på scen under kvällen och visade upp vackra brudklänningar och hårkreationer på temat bröllop.

Annons

– Det var en lyckad och glädjefylld kväll med fina bruduppsättningar på olika teman. Det var både romantiska, klassiska, sportiga och dramatiska håruppsättningar med tillhörande hårsmycken som tiaror, kronor och blommor, säger Anneli Molander, lärare på skolan.

Visningen som var en del av ett projekt som eleverna jobbat med under våren, anordnades i samarbete med skolans hotell- och turismprogram. Eleverna på HT-programmet stod för lokalens utsmyckning och arbetade även med garderob, bar och värdskap under kvällen.

bild 1/3
Runt 60 bröllopsmodeller deltog i den stora visningen. Foto: Fria läroverken
Så här ska brudarna se ut i sommar! Foto: Fria läroverken
Vad vore bröllopstema utan tårta, men det finns många olika typer av bröllopstårta. Foto: Fria läroverken
Runt 60 bröllopsmodeller deltog i den stora visningen. Foto: Fria läroverken
Så här ska brudarna se ut i sommar! Foto: Fria läroverken
Norra Skåne
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons