Annons

Plöjde upp omskriven väg

OSBY Under tisdagen fick Osbypolisen in två polisanmälningar gällande en och samma händelse.
Osby • Publicerad 23 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Under tisdagen fick Osbypolisen in två polisanmälningar gällande en och samma händelse. Det hela har utspelat sig i Holmö utanför Osby där en 84-årig man ska ha plöjt upp en infartsväg med sin traktor och sedan ställt traktorn mitt i den upplöjda vägen. Detta ska den äldre mannen ha gjort i protest och för att hindra en 44-årig man att använda vägen. Den äldre mannen anser sig ha rätt att hindra övriga inblandade i tvisten från att använda vägen, eftersom han är markägare.

De båda männen har sedan en längre tid tillbaka haft en dispyt om den numera upplöjda vägen och männen har polisanmält varandra fram och tillbaka för olika saker.

Annons

Under måndagens händelse kallades en polispatrull till platsen för att lösa situationen men hur situationen löstes är inte känt för Norra Skåne.

Upprinnelsen till dispyten från allra första början ska ha varit att den äldre mannen tyckte att den yngre mannen kört vårdlöst på vägen.

johnor
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons