Annons

Hjärsås/V hade utespelare i mål

Sport • Publicerad 27 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Hjärsås/Värestorp stod utan målvakt då Oskar Jansson meddelade på matchdagens morgon att han var sjuk. Vilket betydde att Reinholdt Jonsson fick ha utespelaren Max Ruder i mål.

Men problemen var inte slut där. När bara två minuter spelats av matchen på Smörlyckans IP fick Erlind Halili utgå på grund av skada och i den 25:e minuten utgick Emil Rydh Persson av samma orsak.

Annons

Men trots detta var det gästerna från Östra Göinge som dominerade matchen. Men de fick vänta till matchens 65:e minut innan segermålet kom. Erik Ek slog en välavvägd hörna som Linus Hurtig kunde nicka i mål.

– Med tanke på allt som hände får man vara nöjd med de tre poängen. Mycket bra försvarsspel gjorde att Ruder fick en lugn dag i målet. Vi skulle dock gjort några fler mål med tanke på alla våra chanser, säger Michael Reinholdt Jonsson.

Hjärsås/Värestorp-tränaren gav ett extra plus till mittbacken Vleron Bashotaj och mittfältaren Linus Hurtig.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons