Annons

Två nya niometersspelare till Vinslöv

Sport Vinslövs HK fortsätter sitt lagbygge. Senast in är två högernior som ska ersätta flyktade Robin Håkansson.
Sport • Publicerad 1 juni 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Emil Karlsson - IFK Ystad
Emil Karlsson - IFK Ystad

Vänsterhänte högernian Robin Håkansson lämnade ett stort tomrum efter sig när han efter den gångna säsongen gick till Karlskrona. Men nu har Vinslöv hittat hans ersättare som är två stycken.

Dels är det Emil Karlsson som efter ett sabbatsår återupptar handbollen igen, dels är det Alfred Olsson som lämnar IFK Kristianstad för Vinslövs HK.

Annons

Emil Karlsson har Näsby IF som moderklubb, men tillbringade de senare ungdomsåren i IFK Kristianstad. Redan 2011 tog han plats i IFK Kristianstads a-lag och han har bland annat en SM-final på meritlistan. 2014 lämnade han IFK Kristianstad för IFK Ystad och var med och tog upp dem till Handbollsligan 2016.

Därefter lämnade han Ystad för spel i IF Kristianstad säsongen 2016-17 innan han tog ett uppehåll den gångna säsongen.

- Nu är Emil sugen på handboll igen och det är vi glada för. Emil är en duktig tvåvägsspelare och har bra blick för spelet, säger Michael Holmström i Vinslövs HK.

Vänsterhänte Alfred Olsson har Åhus som moderklubb men har de tre senaste säsongerna spelat i IF Kristianstad. Han beskrivs som en snabb spelare med bra blick för spelet och som ofta skjuter väldigt välplacerat.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons