Glimåkra föll trots bra spel

FOTBOLL Glimåkra hade möjligheterna att få en kanonstart i toppmatchen på Maxilandia IP mot Fjälkinge.
Sport • Publicerad 17 juni 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Glimåkra hade möjligheterna att få en kanonstart i toppmatchen på Maxilandia IP mot Fjälkinge. De tilldömdes en straff som dock brändes av Oscar Schuller.

I stället kunde Fjälkinge göra 1-0 efter en halvtimme. Men bara minuten senare fick Schuller revansch på sig själv då han nickade in 1-1 som blev halvtidsresultatet.

– Den första halvleken var den bästa vi gjort i år, säger Affe Jönsson som coachade då Rickard Svensson var på bröllop.

– Vi startade även andra bra och hade vi möjligheter till att göra 2-1.

Men i stället blev det hemmalaget som gjorde de matchavgörande målet på ett volleyskott av Christan Vestberg i samband med en hörna.

– Spelmässigt var vi det bättre laget. Fjälkinge har ett tämligen enkelt spel där de slår långt mot sin spjutspets Patrik Persson.

Tydligen är det effektivt då de leder serien klart och har gjort flest mål, sammanfattar Affe Jönsson.