Annons

Nytt pris till vård och omsorg

OSBY Fredagen den 15 juni delades för första gången Vård- och omsorgsnämndens stipendium ut till elever i Vård- och omsorgsprogrammet, årskurs 2 och 3.
Osby • Publicerad 19 juni 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Fredagen den 15 juni delades för första gången Vård- och omsorgsnämndens stipendium ut till elever i Vård- och omsorgsprogrammet, årskurs 2 och 3.

Vård- och omsorgsnämndens stipendium syftar till att lyfta och främja goda resultat inom Vård- och omsorgsprogrammet samt att uppmuntra elever under utbildningen.

Annons

Hamza Kweder i årskurs 2 och Emma Svensson i årskurs 3 till är de första eleverna som tar emot detta stipendium.

Motivering Emma Svensson (årskurs 3): Du har under dina tre år på Ekbackeskolans vård och omsorgsprogram utvecklats som människa och i din yrkesroll. Du är en förebild i gott bemötande och kamratskap, som visar sig både i skolan och på APL-platser samt i din anställning som timanställd.

Motivering Hamza Kweder (årskurs 2): Du är en motiverad elev som tar alla chanser du får att utvecklas och lära sig nya saker. Med ditt driv och engagemang är du en förebild och inspiratör till alla du möter.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons