Annons

Flera misstankar om Facebook-bedrägeri

Hässleholm En kvinna ska ha lurat ett flertal personer på Facebook genom annonser om städhjälp. Kvinnan ska enligt uppgifter krävt förskottsbetalning och sen inte dykt upp på avtalad tid. Nu har flera polisanmält kvinnan för bedrägeri.
Hässleholm • Publicerad 10 juli 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: TT
Foto: TT

Den senaste tiden har ett flertal personer varnat för den kvinna som lurat folk på pengar på Facebook.

Annons

Den utsatta kvinna som Norra Skåne har varit i kontakt med berättar att hon hade efterlyst flyttstädning i en lokal Facebook-grupp.

Allt verkade normalt tills varningar om den kvinnan som erbjudit städtjänster började dyka upp på Facebook. Kvinnan som Norra Skåne har pratat med hörde då av sig till kvinnan och frågade varför det stod att hon lurat folk på pengar.

– Jag förstår att jag aldrig kommer få tillbaka mina pengar. Men jag vill varna andra personer att inte gå på detta. 500 kronor kan vara mycket pengar för dem som inte har så mycket, säger hon till Norra Skåne.

Alice Hermanssonalice.hermansson@nsk.se 0451-74 50 00
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons