Annons

Molins tillbaka i Malmö FF

Sport Guillermo Molins är tillbaka i MFF, meddelar klubben i ett pressmeddelande. Parterna har tecknat ett avtal som sträcker sig till och med 2021.
Sport • Publicerad 25 juli 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Guillermo Molins. Foto: Christian …rnberg / BILDBYRN
Guillermo Molins. Foto: Christian …rnberg / BILDBYRN

Guillermo Molins kom till MFF som 16-åring och var med då laget tog SM-guld 2010. Efter det flyttade han till belgiska Anderlecht, för att sedan återvända till Malmö 2013.

Han har sedan dess spelat i kinesiska Beijing Renhe och grekiska Panathinaikos.

Annons

Totalt har Guillermo Molins spelat 212 matcher i MFF, gjort 54 mål och tagit fyra SM-guld.

Han kommer att spela i tröja nummer 11.

– Jag har fått väldigt mycket erfarenhet och känner mig nöjd med hur jag har utvecklats under de senaste två åren. Förra gången kom jag hem efter två år av stillasittande. Det gick bra då. Nu kommer jag hem från en tid som gått bra för mig personligen. Man kommer in med ännu mer självförtroende, säger Guillermo Molins i pressmeddelandet.

– Det ska bli en stor ära att äntligen få spela för Malmö FF igen. Jag känner supportrarna och de känner mig. De vet vad de kommer att få. Det ska bli otroligt stort att kliva in på Stadion igen och spela. Det är faktiskt inte många känslor som slår det.

Daniel Andersson, sportchef på Malmö FF, är nöjd över att kunna ge beskedet.

– Guillermo Molins är en skicklig målskytt, samtidigt som han har utvecklat en styrka i kroppen och fått mycket rutin med åren. Hans erfarenheter av internationell fotboll kommer att hjälpa oss, säger han.

Oscar Schau
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons