Annons

Hjärsås/V ledde två gånger

Sport • Publicerad 12 augusti 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Hjärsås/Värestorp back Euron Hajdari spelade fram till hemmalagets 1–0. 
Foto: STEFAN SANDSTRÖM
Hjärsås/Värestorp back Euron Hajdari spelade fram till hemmalagets 1–0. Foto: STEFAN SANDSTRÖM

– Vi leder visserligen två gånger men visst man får väl vara ganska nöjd, ansåg Hjärsås/Värestorpstränaren Michael Reinholdt Jonsson.

Matchen spelades på en dålig plan och detta gick förstås ut över spelkvaliteten.

Annons

– Den har inte vattnats och sedan har vi ju tränat där, berättade Hjärsåstränaren.

Eric Ek, som för dagen bildade anfallspar tillsammans med Emil Rydh Persson, tog vara på en passning från backen Euron Hajdari och sköt 1-0 efter en kvart.

Gästerna kvitterade på straff efter en hands som medförde viss diskussion men i andra halvlek var det åter Hjärsås/Värestorp i förarsätet.

Detta sedan David Mårtensson, som spelade mittback i comebacken, hållit sig framme och gjort 2-1. Rydsgårds kvittering kom sedan i slutet av matchen.

I hemmaförsvaret var målvakten Oskar Jansson duktig liksom Euron Hajdari.

– En eloge också till David Mårtensson som orkar 90 minuter och det är verkligen skönt att ha en sådan spelare tillbaka i laget, ansåg Michael Reinholdt Jonsson som också berömde Eric Ek som forward.

– Kan laget behålla den här inställningen som man visade idag kommer det att bli en bra höst, menade Hjärsås/Värestorpstränaren.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons