Annons

Lions loppis firar 60-årsjubileum

Osby På familjedagen på lördag firar Lions i Osby jubileum. Lions loppmarknad firar 60 år och själva föreningen fyller 65.
Osby • Publicerad 29 augusti 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Joakim Danielsson och Magnus Wiborg förbereder Lions loppis på lördag i lokalerna på Godsvägen i Osby.     FOTO: SUSANNE GÄRE
Joakim Danielsson och Magnus Wiborg förbereder Lions loppis på lördag i lokalerna på Godsvägen i Osby. FOTO: SUSANNE GÄRE

Lions president Joakim Danielsson och Magnus Wiborg, general för loppmarknaden, håller på att förbereda den årliga loppisen på Godsvägen i Osby.

– Fram till torsdag kväll går det att lämna in grejer till oss här, säger Joakim Danielsson.

Annons

Det är nu femte året som Lions anordnar loppisen inomhus i Brios gamla lagerlokaler på Godsvägen. 59 personer kommer jobba ideellt på lördag med försäljning av diverse olika prylar.

Gamla mjölkkannor, cyklar, kärror, kistor och sekretärer – det är mycket som får plats i den gigantiska hallen.

Under dagen kommer också Lions stipendium delas ut. Klockan 10.30 börjar underhållningen med Osby musikskola och därefter får Linnéa Weikel, Alice Bengtsson och Isac Ahlqvist ta emot sina stipendier.

Klockan 11 klipps snöret och det är fritt fram att fynda på loppisen.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons