Storförlust för Vinslöv

FOTBOLL Vinslöv fick en jobbig afton mot formstarka tabelltvåan Svalöv som sprang hem matchen med 8–0 på Svalövs IP:s konstgräs.
Sport • Publicerad 31 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

– Inte roligt. Men de kämpar som djur killarna och vi kan inte begära mer av dem, säger Vinslövstränaren Anders Karlsson som hade spelare sjuka och ingen ordinarie målvakt att tillgå.

Svalöv gick fram till 4–0 före pausen. Andra halvlek var bara en minut gammal när Gusten Persson fick lämna planen efter en målchansutvisning. Då blev uppförsbacken ännu brantare för gästerna som föll hem och fokuserade på att ligga på rätt sida för att hålla siffrorna nere. Svalöv gjorde ytterligare fyra mål i den andra halvleken.

– Väldigt tungt, konstaterar Anders Karlsson.