Annons

Petrina Solange ställer in

HÄSSLEHOLM Stand up-komikern Petrina Solange ställer in sin extraföreställning av Knivapidde, som skulle framförts på Perrong 23 nu på fredag.
Hässleholm • Publicerad 11 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Stand up-komikern Petrina Solange ställer in sin extraföreställning av Knivapidde, som skulle framförts på Perrong 23 nu på fredag. En dubbelbokning ligger bakom det avbokade framträdandet.

– Hon har jättemycket att göra, och har många gig i Stockholm. Ibland händer det att man får avboka, men det är bara att försöka hitta ett nytt datum, säger Sofie Ward på Perrong 23.

Annons

Hässleholm var ett av fyra extrastopp som satts in under hösten. Nu blir det bara i Stockholm, Göteborg och Malmö som föreställningen går att se.

Någon ersättare till fredag är för sent att boka. I stället laddar Perrong 23 för folkmusikkafé med norska Skrekk och Gurro på lördag.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons